HOSPITALITY 

Oprechte gastvrijheid

Bij hospitality draait het om uitstraling. Dit gaat voor ons verder dan kelners en hostesses die passende kleding, looks en accessoires dragen. Het gaat bij ons om oprechte aandacht en het zo goed mogelijk naar de zin maken van de gasten. Dit is belangrijk om in te kunnen spelen op de totaalbeleving.

Al onze mensen zijn geselecteerd op het natuurlijke gastvrije karakter, daarbij wordt iedereen intern opgeleid en worden alle basistechnieken aangeleerd. Buiten deze scholing is hospitality natuurlijk iets wat bij onze mensen in het hart ligt. Dit is terug te zien in het plezier dat zij hebben tijdens het uitserveren van alle lekkere gerechten, waarbij zij gezien worden als het gezicht van de avond.

Onze kenmerken

  • Oprechte gastvrijheid

  • Inlevingsvermogen

  • Respect

  • Waardering

  • Onbevooroordeeld

Hospitality is natuurlijk iets wat bij onze mensen in het hart ligt.

Het gaat bij oprechte gastvrijheid verder dan enkel een lach of de vriendelijke woorden. Wij werken met mensen die over de vaardigheid beschikken om de gasten het zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Hierbij zijn wij continu op zoek naar vernieuwing om oprechte gastvrijheid een nieuwe beleving te geven, zodat wij een toegevoegde waarde voor een bedrijf of evenement kunnen zijn.