EVENTS & FESTIVALS

Makkelijk, snel, maar lekker!

Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche is events & festivals uitgegroeid tot één van onze expertises. Wij hebben zelf kunnen ervaren waar de knelpunten liggen voor een organisatie bij het uitzetten van het eten en drinken. Daaruit hebben wij een concept kunnen ontwikkelen welke zich focust op het vergemakkelijken van het proces. Dit hebben wij ontwikkeld voor zowel eten als drinken, met oog voor kwaliteit en zorg.

Wij zijn ervan overtuigd dat het proces, omloopsnelheid, uitgifte en personele invulling van invloed zijn op het succes tijdens de uitvoering van een event of festival. Daarom focussen wij op de optimalisatie hiervan. Ons concept is zo ingericht dat deze schaalbaar is en aansluit op het doel van de opdrachtgever. Hierbij willen wij niet alleen een ondersteunende, maar ook een leidende rol aannemen om zo alle zorgen tijdens de voorbereiding, uitvoering en nazorg te ontnemen.

Eten en drinken vormt een steeds belangrijkere rol op evenementen. Bezoekers hebben steeds meer verstand van eten en drinken. Het moet aansluiten bij de totaalbeleving van het evenement. Voor de organisatie vormt het een steeds groter deel van de omzet. Hierdoor moeten doelstellingen worden vertaald in een uniek concept met niet alleen het assortiment en service, maar ook presentatie en uitgiftepunten vormen hierbij een belangrijke rol.

Eten en drinken vormt een steeds belangrijkere rol op evenementen

IMPRESSIE